Alle verhalen

Stacks Image 166
Stacks Image 171
zoek
refresh

Sammie in de zomer

Het is zomer. De zon schijnt en het is heerlijk warm. Sammie  en zijn paardje Job gaan lekker buiten spelen! Ze springen op de fiets en gaan op pad. Wat is de zomer toch fijn.

Bekijk

Bobbi op vakantie

Bobbi is op vakantie! Hij gaat kamperen, speelt aan het strand, bouwt een echt zandkasteel en maakt natuurlijk ook nieuwe vriendjes.

Blij rent Bobbi naar de auto,
en zijn rugzak sleept hij mee.
Hij roept: ,,Wij gaan op vakantie
naar een camping bij de zee!''

Bekijk

Anna en de zomer

Het is zomer! De zon schijnt en het is heerlijk warm buiten. Met haar sandaaltjes aan huppelt Anna door het gras. De grassprietjes kietelen aan haar tenen. Anna is dol op de zomer. Met kleine Lars speelt ze in de zandbak. En samen plonsen ze lekker in het zwembadje. Dan heeft mama een leuke verrassing voor hen...

Bekijk

Kaatje in het vliegtuig

Kaatje gaat met het vliegtuig op vakantie! In de luchthaven is het erg druk. Opstijgen is spannend, maar boven in de lucht is het uitzicht prachtig! En al snel landt het vliegtuig in het zonnige vakantieland.

Bekijk

Saar in de zomer

Het is zomer. Wat fijn. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, het gras is groen. De dieren komen tevoorschijn, de bloemen bloeien, iedereen is vrolijk. En Saar? Die gaat natuurlijk lekker buiten spelen!

Bekijk

Naar zee met Fien en Milo

Fien en Milo willen naar zee. De zon schijnt en het is lekker warm buiten. Voor ze vertrekken, nemen ze van alles mee in hun kar. Fien en Milo kiezen zwemspullen, handdoeken en zonnebrandcrème. Ze hebben ook een parasol, een zonnebril en een zonnehoedje nodig. En niet te vergeten hun strandspeelgoed en eten en drinken. Daarna zijn ze klaar om naar zee te gaan. Maar of ze ook meteen kunnen vertrekken...

Bekijk

Zon

Het is de heetste dag van het jaar, een perfecte dag voor een kleine jongen en zijn opa om te gaan picknicken. Maar als ze eindelijk de perfecte plek vinden, zitten er al andere mensen!

Bekijk

Buurman & Buurman - Het opblaasbadje

De twee onhandige buurmannen besluiten op een warme zomerdag dat ze willen zwemmen. Gelukkig hebben ze nog een opblaasbadje. Alles is geregeld, totdat buurman een ladder met scherpe punten tegen het opblaasbadje zet. Natuurlijk prikt hij het badje lek. Maar daar laat het duo het niet bij zitten. Ze bedenken, op hun eigen manier, een oplossing waardoor ze toch nog kunnen genieten van het weer. A je to!

Bekijk

De verrassing van Oscar

Het is zomer en ongelooflijk warm! Oscar de bever neemt een verfrissende duik en bedenkt zich iets. Hij leent van al zijn vrienden wat spullen en gaat aan het werk. Zijn vrienden zijn zeer nieuwsgierig. De volgende dag krijgen ze allemaal een brief van Oscar. De verrassing van Oscar is GE-WEL-DIG en... verfrissend!

Bekijk

Ik ga je missen, juf

Het is de laatste schooldag en straks begint de vakantie. In de holle boom van juf Hermelijn lijkt iedereen blij, behalve Bever. Hij gaat zijn juf vooral heel erg missen. Gelukkig weet juf Hermelijn daar wel iets op.

Bekijk