Alle verhalen

Stacks Image 166
Stacks Image 171
zoek
refresh

Hoor je de lente?

Eekhoorn geniet van de geluiden om hem heen. Van vogeltjes in de lente tot regen in de herfst, en van diertjes in de zomer tot sneeuw in de winter. Luister je mee naar de vier seizoenen?

Bekijk

Bobbi in de herfst

Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos.

Bekijk

14 muisjes en de pompoen

‘Dit is een pit van een pompoen, een zaadje vol leven,’ zegt opa Muis. ‘Zullen we het met z’n allen planten?’ vraagt papa Muis. Dat doen ze. Alle muisjes helpen mee om onkruid uit te trekken en de aarde om te spitten. En dan is het wachten totdat het plantje boven de grond uit komt...

Bekijk

Luuk en Lotje. Het is herfst!

Het is herfst! De tweeling Luuk en Lotje gaan in de tuin spelen. Tussen de blaadjes op de grond vinden ze een egeltje. Die maakt zich klaar voor zijn winterslaap, vertelt papa. Luuk en Lotje willen de egel graag helpen! Ze gaan een nestje bouwen. Zal dat lukken, denk je?

Bekijk

Storm

Het stormt en een kleine jongen en zijn opa vinden dat het perfect weer is om te gaan vliegeren. Er is alleen één probleem: ze moeten eerst de vlieger zien te vinden...

Bekijk

Saar in de herfst

Het regent en het waait. De staartjes van Saar wapperen in de wind! De blaadjes krijgen het koud en vallen van de bomen. 'De zomer is voorbij,' zegt oma. 'Het is tijd voor de herfst.'

Bekijk

Kaatje in het bos

Vandaag gaat Kaatje naar het bos. Daar is heel veel te zien: blaadjes in alle kleuren, kriebeldiertjes onder de struiken, het hol en de keuteltjes van een konijn... Kom je ook mee het bos ontdekken met Kaatje?

Bekijk

Klein wit visje hoort watermuziek

Klein wit visje is blij opgestaan. Hij zingt een vrolijk ik-ben-net-wakkerliedje. Zijn vriendjes maken hun eigen muziekjes. Dan hoort Klein wit visje betoverende klanken. Waar komen die vandaan?

Bekijk