Loading...

Partners

Een zakelijke samenwerking met partners

De Voorleeshoek werkt met vele partners samen zoals o.a. de Koninklijke Bibliotheek, het COA en Gynzy. De samenwerkingen zorgen ervoor dat De Voorleeshoek op zoveel mogelijk plekken zichtbaar is voor kinderen in Nederland en België. 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in kennismakingen met organisaties die samen met ons willen bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Dat kan bijvoorbeeld via een zeer aantrekkelijk zakelijk abonnement. Neem contact op met onze accountmanager Bionda Stolk (bionda@devoorleeshoek.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

De Koninklijke Bibliotheek

Bekijk de voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek nu ook in de bibliotheek en thuis met jouw bibliotheekpasje. Ga voor meer informatie naar www.jeugdbibliotheek.nl/voorleesfilmpjes.

Over de Koninklijke Bibliotheek:
De KB is de nationale bibliotheek: vanuit de kracht van het geschreven woord dragen we bij aan een slimmer, vaardiger en creatiever Nederland. Dit doen we samen met partners op het terrein van erfgoed, wetenschap en met de openbare bibliotheken. Als nationale bibliotheek maakt de KB de bibliotheekcollectie Nederland zichtbaar, bruikbaar en houdbaar. Ga voor meer informatie naar www.kb.nl

Wereldschool

Kinderen (kleuters) van Wereldschool kunnen genieten van de voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek. 

Over Wereldschool:
Wereldschool verzorgt kwalitatief onderwijs in het buitenland. Met een pakket van de Wereldschool voorkom je een (taal)achterstand bij jouw kinderen zodat zij zonder problemen kunnen instromen op het moment dat je weer terugkeert naar Nederland. Ga voor meer informatie naar www.wereldschool.nl

Ouders van nu

Met de Ouders van Nu Voordeelpas ontvang je 25% korting op het jaarabonnement. 

Over Ouders van Nu (Voordeelpas):
Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je korting op alles wat je nodig hebt voor jou en je gezin. Je profiteert van diverse voordelen bij meer dan 40 winkels en uitjes. Je krijgt hoge kortingen, tot wel 15%. Het aankoopbedrag heb je dus zo terugverdiend. Voor meer informatie: www.oudersvannu.nl

Bol.com

Bol.com heeft naast de webshop ook een leesmagazine: lees.bol.com. De Voorleeshoek deelt regelmatig leuke thema's en vertelt daarbij welke voorleesfilmpjes je zeker moet bekijken. De teasers zijn ook te vinden bij het product zelf in de webshop. Bekijk hier De Voorleeshoek in het leesmagazine.

Nederlandse Spoorwegen

Sinds 1 oktober kan je drie voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek bekijken in de nieuwe app van NS: NS-lab. In 2018 heeft NS een start gemaakt aan de NS Lab-app, een app die jouw reis aangenamer maakt. Dit doen ze door via de app persoonlijke reisbegeleiding aan te bieden op zowel het station als in de trein. En tijdens je reis bieden ze jou entertainment voor onderweg aan.

In de app staan de volgende voorleesfilmpjes:

  • Karel in de trein
  • Feest in de trein
  • Op reis met de trein

Gynzy

Prinses Máxima Centrum

Sinds december 2019 kunnen de kinderen in het Prinses Máxima Centrum genieten van de voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek. De filmpjes zijn beschikbaar voor de kinderen in het ziekenhuis, maar ook voor de bezoekers.

In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd.

Volt

Unieboek | Het Spectrum

Hoogland & van Klaveren

Lannoo

Clavis

Eenhoorn, De

Das Mag

Harmonie, De

Vier Windstreken, De

Kluitman

Leopold

Levendig uitgevers

Luitingh-Sijthoff

Mo's Daughters

Rubinstein

Veltman Uitgevers

Fontaine