Zoals jullie weten hebben wij sinds 1 januari 2020 een gloednieuwe opnamestudio. De studio is volledig ontworpen door Presikhaaf Schoolmeubelen. Presikhaaf Schoolmeubelen richt onderwijsinstellingen in en hebben daarvoor onderwijs inrichtingsspecialisten in dienst die ook als projectleider optreden tijdens de uitvoering.

Met een van de Onderwijs Inrichtingsspecialisten heeft Anouk de inrichting van de studio samengesteld. De Interieurontwerper van Presikhaaf is vervolgens aan de slag gegaan en daar is onze studio met twee hoekjes uit voort gekomen.

De studio geeft ons veel ruimte en flexibiliteit om verschillende settings te gebruiken voor de voorleesfilmpjes. Zo hebben we een opnamekant bij de boomboekenkast en eentje bij de leesbank. De hoekjes zijn allebei net iets anders ingericht en hebben zowel een schoolse als een gezellige en kindervriendelijke inrichting. Dit maakt het toegankelijk voor scholen en thuis.

Alle meubels, behalve de boomboekenkast die aan de muur vastzit, zijn verrijdbaar. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de meubels verplaatsen. Hieronder staan de meubels die in onze studio worden gebruikt:

Het leuke aan de verrijdbare hoge boekenkast achter de leesbank is dat er zowel boeken kunnen staan op de gekleurde planken maar ook in de sleuven op de bovenkant. Hierdoor kunnen wij boeken in beeld brengen achter de voorlezer. 

Studio boom

Studio bank

Bekijk hier de catalogus van Presikhaaf Schoolmeubelen.