Alle nieuwtjes

De Nationale Voorleesdagen!

Op 22 januari gaan De Nationale Voorleesdagen weer van start. Een van de uitgekozen boeken uit de top tien is De grote vijf die je kunt bekijken in De Voorleeshoek!

Lees meer

De leukste fabeldieren in De Voorleeshoek!

De Voorleeshoek staat deze week in het teken van de leukste fabeldieren. Van verhalen over eenhoorns en draken tot aan vampieren en reuzen. Deze fabeldieren zul je niet in je tuin terug vinden maar je kan er gelukkig wel verhalen over bekijken in De Voorleeshoek!

Lees meer

Het is winter in De Voorleeshoek!

Het is winter en dat betekent sneeuw, ijs en warme chocomel. Toch is er nergens sneeuw te bekennen buiten. In De Voorleeshoek kun jij toch genieten van de echte winterse sferen zonder dat je ervoor je huis uit moet.

Lees meer

Ik tel af met De Voorleeshoek

De decembermaand staat bij De Voorleeshoek in het teken van cadeautjes, cadeautjes en nog meer cadeautjes! Bekijk hier hoe je iets kunt winnen en zelfs... verdienen.

Lees meer

Voorlezers gezocht

Wij zoeken studenten die af en toe een dag(deel) op locatie willen voorlezen voor kinderen. Kom jij ons voorleesteam versterken? 

Lees meer

Adventskalender

Vanaf 1 december gaan we aftellen naar kerst. Iedere dag openen wij een vakje van onze eigen adventskalender. Dankzij vele mooie samenwerkingen hebben wij een prachtige adventskalender samengesteld met geweldige cadeau(tje)s.

Lees meer

Sinter...klaar voor!

De Sint is bijna in het land! Weet jij al welke liedjes je gaat zingen? In deze voorleesverhalen komen ze allemaal voorbij!

Lees meer