Alle nieuwtjes

Thema: gevoelens

Deze week staat het thema 'gevoelens' centraal in De Voorleeshoek. Allerlei voorleesverhalen over onzeker zijn, bang zijn, jaloezie en nog veel meer.

Lees meer

Lachen, gieren, brullen!

Je kunt deze week de allergrappigste voorleesverhalen bekijken in De Voorleeshoek, want het thema is dit keer 'humor'! Veel kijk- en luisterplezier.

Lees meer

Ga op avontuur met De Voorleeshoek

Vind jij het ook zo leuk om op avontuur te gaan? Deze week kun je genieten van allerlei leuke en spannende voorleesverhalen over het thema 'avontuur'. Veel kijk- en luisterplezier!

Lees meer

Het is weer zomer!

Pfoe, wat een hitte! Het is wel duidelijk dat het weer zomer is. Om de zomer en de zomervakantie nog leuker te maken, kun je de aankomende tijd de allerleukste voorleesverhalen bekijken over zomer en vakantie.

Lees meer

Goeiemorgen lieve papa...

Zondag is het weer Vaderdag! Zet je papa in het zonnetje en verras hem met een zelfgemaakt knutselwerkje, een mooie tekening of een lief kaartje. Wat ga jij doen voor je vader?

Lees meer

Hiep, hiep, hoera!

De Voorleeshoek staat deze week in het teken van verjaardagen. Ben jij deze week jarig? Dan wensen wij jou een hele leuke en gezellige verjaardag toe!

Lees meer