Feest, taart en ballonnen: De Voorleeshoek+ is gelanceerd! Bij De Voorleeshoek+ vind je educatieve content die gelinkt is aan het kinderboek. En, goed nieuws! De komende tijd zal De Voorleeshoek+ uitgebreid worden met extra hoeken. 

Plus: het is gratis bij jouw abonnement op De Voorleeshoek. 

Welke hoeken vind je in De Voorleeshoek+?

 

In De Muziekhoek kijk je naar de allerleukste kinderliedjes. Zing jij mee?In De Ontdekhoek vind je alles over geschiedenis, aardrijkskunde, natuur, en nog veel meer! Ga jij mee op ontdekkingsreis?In De Talenhoek vind je jouw favoriete voorleesfilmpjes in verschillende talen. That's great! 


In De Kookhoek duik jij samen met Anouk en Marije de keuken in om de lekkerste recepten te maken en te leren over waar je eten vandaan komt. Want hoe groeit een appel, waar vind je bloemkool en hoe wordt kaas gemaakt? De Kookhoek is een platform voor alle kinderen. Neem jij een kijkje? Ga naar dekookhoek.com.


DVH+ is niet beschikbaar met je bibliotheekpasje. De Kookhoek is voor iedereen (ook zonder abonnement op DVH) beschikbaar.

Blijf op de hoogte van de toekomstige extra hoeken en andere leuke content door ons te volgen op Instagram. Zien we je daar?