De kerstvakantie is begonnen! Door de nieuwe lockdown is dit een week eerder dan we allemaal gepland hadden. We kunnen helaas niet op pad en ook dit jaar zal Kerstmis er anders uit zien dan normaal. Net als tijdens de vorige twee lockdowns, helpt De Voorleeshoek je met een kortingsactie, gratis voorleesfilmpjes en handige afspeellijsten ook deze gekke weken door. Zo maken we er samen toch iets leuks van!

Gratis voorleesfilmpjes

De Voorleeshoek helpt je graag door deze onzekere tijd heen. Daarom hebben we in samenwerking met uitgeverijen een aantal voorleesfilmpjes tijdelijk beschikbaar gesteld voor iedereen. Je hoeft dus geen abonnement te hebben en er zijn ook geen voorwaarden aan verbonden!

Deze week kun je genieten van Het kerstverhaal van IA het ezeltje! In dit boek neemt het meest geportretteerde ezeltje ter wereld je aan de hand van schilderijen mee naar die eerste kerstnacht, twee eeuwen geleden. Maar wees er snel bij, want op 27 december vieren we het nieuwe jaar met een hoofdstuk uit Smaakspoken, waarin je kennis maakt met een hele bijzondere smaak! Het derde verhaal houden we nog even geheim, maar we kunnen wel al verklappen dat het hartverwarmend wordt in deze koude winterperiode.

Lees-mee-lijsten

Ze zijn er weer! Tijdens de kerstvakantie zijn er weer lees-mee-lijsten beschikbaar om samen met ons van de leukste winter- en kerstverhalen te genieten! De lijsten zijn zoals gewoonlijk verdeeld in de drie verschillende leeftijdscategorieën: 0-4 jaar, 4-7 jaar en 7-10 jaar.

Leuke afspeellijsten

Heb je een voorkeur voor voorleesfilmpjes van een bepaald thema? Of een specifieke leeftijdscategorie?

In De Voorleeshoek hebben we een breed assortiment aan afspeellijsten. Speel er één af en de kinderen zijn een uur lang onder de pannen!

Klik hier voor de Kerstmis afspeellijst
Klik hier voor de winter afspeellijst

De Voorleeshoek met 40% korting

Om de lockdownverveling tegen te gaan, biedt De Voorleeshoek een jaarabonnement aan voor maar €29,95! Zo krijg je een jaar lang toegang tot de mooiste filmpjes, fijne boekentips en handige afspeellijsten voor eindeloos vermaak! Deze actie loopt tot en met 14 januari.

Sluit een jaarabonnement af!