Sinterklaas is weer bijna in het land! Heb jij al voor hem gezongen? Samen met zijn Pieten is hij ontzettend druk met het verzamelen van jullie verlanglijstjes en het vullen van jullie schoenen. Daarom helpt De Voorleeshoek hem dit jaar een handje en hebben we een mooie actie bedacht.

Sint actie

Als je nu een jaarabonnement van €49,95 neemt, krijg je het boek Klaas de Kat en het raadsel van Sinterklaas van onze eigen voorlezers Anouk en Barend er gratis bij. Dat is nog eens een mooi cadeau! De actie is geldig t/m 4 december 2021.

Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas

Onze voorlezers Anouk en Barend hebben samen hun eigen prentenboek geschreven: Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas. Natuurlijk hebben ze deze ook zelf voorgelezen in De Voorleeshoek, dus luister snel hoe Klaas met zijn eigen kattenogen het Sinterklaasfeest ontdekt.

Sinterklaas in De Voorleeshoek

Speciaal voor tijdens het pepernoten bakken hebben we weer een sinterklaasafspeellijst gemaakt. Maar liefst 60 minuten voorleesplezier in één video! Je ziet de volgende voorleesverhalen:

En natuurlijk hebben we nog veel meer prachtige sinterklaasfilmpjes in De Voorleeshoek!

Download je lees-mee-lijstjes

Jij hebt je verlanglijstje natuurlijk al lang af. Wist je dat wij ook lijstjes hebben gemaakt? Hier kun je op afstrepen welke spannende sinterklaasverhalen je dit jaar allemaal al hebt gelezen. Laat je ons via Instagram even weten hoe ver je al bent? 

De Voorleeshoek op Instagram

Ook op Instagram tellen we af naar Sinterklaas. Volg @devoorleeshoek voor boekentips, leuke nieuwtjes en nog meer toffe winacties. Zo wordt je schoen dit jaar misschien wel extra goed gevuld!