Tring! De schoolbel gaat, de vakantie is voorbij. We smeren onze broodjes en pakken onze tassen weer in, want we gaan Back to school! Misschien ga je voor het eerst naar school, of loop je er al jaren rond. Toch is het elke keer weer spannend; een nieuw schooljaar. Wil je goed voorbereid naar school? Met deze boekjes lees je straks alle sterren van de hemel.

Back to school

Het is belangrijk om op school te lezen of voorgelezen te worden, maar ook thuis is het slim om dat te doen. Samen met papa, oma of je beste vriend op de bank met een boek, of met De Voorleeshoek natuurlijk. Met het Back to school-abonnement krijg je de eerste maand gratis! Zo kan je goed testen of je de voorleesfilmpjes leuk vindt. Hierna betaal je €4,95 per maand. Wil jij een maand gratis proberen? Klik dan hier.

Ben je een school? 
Maak dan nu gebruik van de Back to school-actie: €100 euro korting op een jaarabonnement. Van €200,- naar €100,-. Bij een schoolabonnement krijg je ook toegang tot De Voorleeshoek op school. Dit is het Scholenportaal waar je exclusief lesmateriaal vindt, lees-mee-lijstjes kunt downloaden en tips kunt vinden over het gebruik van De Voorleeshoek in de klas. Ook vertelt Juf Monique over hoe de voorleesfilmpjes haar helpen het gesprek met leerlingen te starten. Interesse? Klik dan hier.

Nu in De Voorleeshoek:

Bekijk hier nog veel meer voorleesfilmpjes over school en kijk naar de afspeellijst

Winnen

Wil je een boek winnen waar je uit kunt lezen? Ga dan naar @devoorleeshoek op Instagram en maak kans!