Jij weet natuurlijk hartstikke goed wie Sinterklaas is. Maar Klaas de kat snapt er helemaal niets van. Waarom hebben zijn vriendjes Mila en Max opeens geen aandacht meer voor hem? En voor wie zingen ze al die liedjes? Hij gaat op onderzoek uit en ontdekt met zijn eigen kattenogen het Sinterklaasfeest.

Het Sinterklaasfeest door de ogen van Klaas de kat

Onze eigen voorlezers Anouk en Barend hebben in samenwerking met uitgeverij De Vier Windstreken een prachtig Sinterklaasboek geschreven: 'Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas'. Door de ogen van Klaas de kat ontdek je het Sinterklaasfeest. Verlanglijstjes, pepernoten, liedjes en natuurlijk cadeautjes... Is dat wat het vieren van Sinterklaas zo leuk maakt? In dit boek lees je of Klaas het raadsel ontrafelt.

Klaas de kat in De Voorleeshoek

Wil je ook kennismaken met Klaas de kat en zijn baasjes Mila en Max? Neem nu een jaar- of schoolabonnement op De Voorleeshoek en je krijgt Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas er gratis bij. Heb je dit prachtige boek al gekocht? Dan krijg je een maand gratis De Voorleeshoek via devoorleeshoek.nl/klaasdekat

Natuurlijk lezen Anouk en Barend het boek ook voor in De Voorleeshoek. Bekijk de voorleesfilmpjes hier.

Koop het boek hier: