Alle nieuwtjes

Lente in De Voorleeshoek

Het is bijna lente! De bomen worden weer groen, planten en bloemen gaan bloeien, het wordt warmer in het land en de dieren ontwaken uit hun winterslaap.

Lees meer

Thema: rouwverwerking

Het is heel verdrietig als je iemand verliest, als er iemand overlijdt. Deze week staat het thema 'rouwverwerking' centraal in De Voorleeshoek.

Lees meer

Carnaval komt eraan!

Tijd voor feest want carnaval komt er weer aan. Vier dit feestje samen met De Voorleeshoek en bekijk de leukste carnavalsboeken!

Lees meer

Een week vol sprookjes

Laat je deze week betoveren door de mooiste en spannendste sprookjesverhalen in De Voorleeshoek! Voorleesverhalen vol avontuur, spanning en natuurlijk liefde.

Lees meer

De week van de liefde

Hartjes, rozen, chocolaatjes en heel veel liefde! Het is bijna Valentijnsdag en daarom is het thema van deze week: liefde!

Lees meer

Draken week!

Het is draken week bij De Voorleeshoek. Geniet deze week van spannende en avontuurlijke boeken over draken!

Lees meer

Wat vindt u van De Voorleeshoek?

Vul nu de online enquête over De Voorleeshoek, digitale media & voorlezen in, ontwikkeld door onderzoekers van de Universiteit Leiden. Door mee te doen, maakt u kans op 1 van de 5 jaarabonnementen!

Lees meer

De Voorleeshoek op de NOT

De Voorleeshoek staat samen met Kleuteruniversiteit en Leesvink op de NOT. In dit interview vertellen Sanne, Merel en Anouk waarom jij moet komen!

Lees meer