Alle nieuwtjes

Prinsheerlijk fantaseren

Wie ben jij? Een jongen of een meisje? Licht of donker haar? Klein of groot? Of misschien zelfs een prins of prinses? Zou jij dan de troonrede hebben gegeven in plaats van Willem Alexander deze Prinsjesdag? Met een beetje verbeelding en fantasie kan je alles worden wat je wil. De wereld ligt aan je voeten!

Lees meer

Met de NS op reis naar de Kinderboekenweek!

Tjoe-tjoe! Het is NS-week deze week! Dat staat voor Nederlandse Spoorwegen. Geniet deze week van drie voorleesfilmpjes over treinen, opgenomen in het Spoorwegmuseum! Een leuk en leerzaam aanloopje naar de aankomende Kinderboekenweek.

Lees meer

De Voorleeshoek twee weken gratis!

De scholen zijn weer begonnen, dus weer aan de slag! Om het vakantiegevoel nog een beetje vast te houden heeft De Voorleeshoek goed nieuws. Speciaal voor de ‘Back to school weken’ kan je De Voorleeshoek twee weken gratis uit proberen.

Lees meer

Terug naar school!

De zomer is alweer bijna voorbij en dat betekent dat we weer naar school gaan! Al je vriendjes zien en nieuwe dingen leren. Heb jij er al zin in? We hebben een boel voorleesverhalen die over school gaan!

Lees meer

Thema: gevoelens

Deze week staat het thema 'gevoelens' centraal in De Voorleeshoek. Allerlei voorleesverhalen over onzeker zijn, bang zijn, jaloezie en nog veel meer.

Lees meer

Lachen, gieren, brullen!

Je kunt deze week de allergrappigste voorleesverhalen bekijken in De Voorleeshoek, want het thema is dit keer 'humor'! Veel kijk- en luisterplezier.

Lees meer

Ga op avontuur met De Voorleeshoek

Vind jij het ook zo leuk om op avontuur te gaan? Deze week kun je genieten van allerlei leuke en spannende voorleesverhalen over het thema 'avontuur'. Veel kijk- en luisterplezier!

Lees meer

Het is weer zomer!

Pfoe, wat een hitte! Het is wel duidelijk dat het weer zomer is. Om de zomer en de zomervakantie nog leuker te maken, kun je de aankomende tijd de allerleukste voorleesverhalen bekijken over zomer en vakantie.

Lees meer

Goeiemorgen lieve papa...

Zondag is het weer Vaderdag! Zet je papa in het zonnetje en verras hem met een zelfgemaakt knutselwerkje, een mooie tekening of een lief kaartje. Wat ga jij doen voor je vader?

Lees meer