Alle nieuwtjes

Adventskalender

Vanaf 1 december gaan we aftellen naar kerst. Iedere dag openen wij een vakje van onze eigen adventskalender. Dankzij vele mooie samenwerkingen hebben wij een prachtige adventskalender samengesteld met geweldige cadeau(tje)s.

Lees meer

Sinter...klaar voor!

De Sint is bijna in het land! Weet jij al welke liedjes je gaat zingen? In deze voorleesverhalen komen ze allemaal voorbij!

Lees meer

Sint-Maarten!

Het is maandag weer Sint-Maarten. Met een mooie lampion langs de deuren gaan, liedjes zingen en natuurlijk veel snoepjes ophalen! Voorleesverhalen over deze feestdag kun je natuurlijk zien in De Voorleeshoek.

Lees meer

Kinderboekenweek!

De Kinderboekenweek begint morgen! Geniet twee weken lang van de allerleukste verhalen over voertuigen in De Voorleeshoek. Bekijk hier welke dat zijn.

Lees meer

Harmonieuze herfst

Het is herfst! De blaadjes verkleuren, het wordt kouder en de dagen worden korter... Plof lekker op de bank en geniet van de leukste voorleesfilmpjes over de herfst.

Lees meer

Prinsheerlijk fantaseren

Met een beetje verbeelding en fantasie kan je alles worden wat je wil, de wereld ligt aan je voeten! Bekijk de mooiste voorleesverhalen rondom het thema 'fantasie' in De Voorleeshoek.

Lees meer