Nieuws uit De Voorleeshoek

Opnamestudio van Presikhaaf Schoolmeubelen

Sinds het begin van dit jaar hebben wij een gloednieuwe studio met twee voorleeshoekjes, ontworpen door Presikhaaf Schoolmeubelen. We vertellen je graag hoe de studio tot stand is gekomen en welke meubels wij gebruiken.

Lees meer

50% korting op een jaarabonnement!

De afgelopen drie weken waren de scholen dicht en konden jullie gratis gebruikmaken van De Voorleeshoek. Omdat de scholen nog steeds gesloten zijn kun je nu een jaarabonnement afsluiten met 50% korting!

Lees meer

Kinderen rustiger door De Voorleeshoek

Kwalitatief onderzoek van de Universiteit Leiden laat zien dat jonge kinderen rustig worden van het bekijken van de voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek. Lees hier meer over het onderzoek en natuurlijk de resultaten!

Lees meer

Kunst in De Voorleeshoek!

De aankomende twee weken kan jij je onderdompelen in de magie van kunst. Bekijk deze weken alle super interessante voorleesfilmpjes over kunst in De Voorleeshoek!

Lees meer

Carnaval in aantocht!

Carnaval komt er weer aan. Daarom hebben wij de leukste voorleesfilmpjes uitgezocht die in het thema zijn van carnaval en verkleden!

Lees meer

Wij vieren de liefde!

De Voorleeshoek staat deze week in het teken van de liefde. Daarom kun je deze week genieten van de  liefste en zoetste verhalen in De Voorleeshoek!

Lees meer