Nieuws uit De Voorleeshoek

Kunst in De Voorleeshoek!

De aankomende twee weken kan jij je onderdompelen in de magie van kunst. Bekijk deze weken alle super interessante voorleesfilmpjes over kunst in De Voorleeshoek!

Lees meer

Carnaval in aantocht!

Carnaval komt er weer aan. Daarom hebben wij de leukste voorleesfilmpjes uitgezocht die in het thema zijn van carnaval en verkleden!

Lees meer

Wij vieren de liefde!

De Voorleeshoek staat deze week in het teken van de liefde. Daarom kun je deze week genieten van de  liefste en zoetste verhalen in De Voorleeshoek!

Lees meer

De Voorleeshoek viert feest!

De Voorleeshoek bestaat vanaf zaterdag alweer drie jaar. Deze feestdag kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom kun je deze week kijken naar de leukste feestverhaaltjes in De Voorleeshoek!

Lees meer

De Nationale Voorleesdagen!

Op 22 januari gaan De Nationale Voorleesdagen weer van start. Een van de uitgekozen boeken uit de top tien is De grote vijf die je kunt bekijken in De Voorleeshoek!

Lees meer

De leukste fabeldieren in De Voorleeshoek!

De Voorleeshoek staat deze week in het teken van de leukste fabeldieren. Van verhalen over eenhoorns en draken tot aan vampieren en reuzen. Deze fabeldieren zul je niet in je tuin terug vinden maar je kan er gelukkig wel verhalen over bekijken in De Voorleeshoek!

Lees meer