Nieuws uit De Voorleeshoek

Het is kattendag!

Miauw! Aanstaande zaterdag is het kattendag en dat vieren we in De Voorleeshoek! Snoezige, kattige en avontuurlijke katten en poezen komen voorbij en vertellen jou de mooiste verhalen. Trek je poes op schoot en verwen haar met een lekkere kroelsessie en een filmpje over haar familie. Welk kattenboek is jouw favoriet?

Lees meer

De Voorleeshoek gaat op reis! Ga je mee?

Deze zomer is op reis gaan iets anders dan normaal, maar dat betekent niet dat we er niet van mogen genieten. Of je nu in Nederland blijft of wel naar het buitenland gaat, De Voorleeshoek gaat overal met je mee!

Lees meer

De zomer komt eraan! Zorg jij dat je blijft lezen?

Het is weer zomer! Je mag je zwempak weer uit de kast halen, de lekkerste ijsjes eten en genieten van de warme zon in je gezicht. Maar naast al dit zomerplezier is het ook belangrijk dat je blijft lezen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel kinderen in de zomer terugvallen in hun leesontwikkeling. En dat wil je natuurlijk niet!

Lees meer

Duik in de magische sprookjeswereld van De Voorleeshoek

Er was eens... Deze woorden klinken je als muziek in de oren. Dat betekent dat er een nieuw sprookje aankomt! Sprookjes zijn zo populair dat er zelfs een speciale dag voor is gepland. Op 7 juli worden de sprookjes nét even echter. En deze dag viert De Voorleeshoek natuurlijk graag.

Lees meer

Het is bijna Vaderdag!

Dit weekend is het weer Vaderdag! Op deze speciale dag worden alle papa's even flink in het zonnetje gezet. Heb je iets geknutseld of een mooi cadeau gekocht?

Lees meer

Kom stage lopen bij De Voorleeshoek!

Zin in een hele leuke en uitdagende stage bij twee snelgroeiende start-ups? Meld je dan aan voor een stage bij De Voorleeshoek & SOON media. We hebben weer drie plekken beschikbaar: redactie, productie & camera/edit.

Lees meer