Nieuws uit De Voorleeshoek

Kinderboekenweek in De Voorleeshoek!

Bereid je voor op de leukste week van het jaar samen met De Voorleeshoek! Met voorleesfilmpjes over geschiedenis, doeboeken met spelletjes, verhalen en puzzels, en leuke geschiedenislessen voor op school, beginnen wij fluitend met deze week. Jij ook?

Lees meer

Het is kattendag!

Miauw! Aanstaande zaterdag is het kattendag en dat vieren we in De Voorleeshoek! Snoezige, kattige en avontuurlijke katten en poezen komen voorbij en vertellen jou de mooiste verhalen. Trek je poes op schoot en verwen haar met een lekkere kroelsessie en een filmpje over haar familie. Welk kattenboek is jouw favoriet?

Lees meer

De Voorleeshoek gaat op reis! Ga je mee?

Deze zomer is op reis gaan iets anders dan normaal, maar dat betekent niet dat we er niet van mogen genieten. Of je nu in Nederland blijft of wel naar het buitenland gaat, De Voorleeshoek gaat overal met je mee!

Lees meer

De zomer komt eraan! Zorg jij dat je blijft lezen?

Het is weer zomer! Je mag je zwempak weer uit de kast halen, de lekkerste ijsjes eten en genieten van de warme zon in je gezicht. Maar naast al dit zomerplezier is het ook belangrijk dat je blijft lezen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel kinderen in de zomer terugvallen in hun leesontwikkeling. En dat wil je natuurlijk niet!

Lees meer

Duik in de magische sprookjeswereld van De Voorleeshoek

Er was eens... Deze woorden klinken je als muziek in de oren. Dat betekent dat er een nieuw sprookje aankomt! Sprookjes zijn zo populair dat er zelfs een speciale dag voor is gepland. Op 7 juli worden de sprookjes nét even echter. En deze dag viert De Voorleeshoek natuurlijk graag.

Lees meer