Loading...

 • Wat is De Voorleeshoek?

  De Voorleeshoek is een online platform voor kinderen van 0-10 jaar. Iedere week komen er drie nieuwe voorleesfilmpjes online. De voorleesfilmpjes zijn een combinatie van het verhaal met de prenten en muziek. De Voorleeshoek heeft als missie om het voorlezen zo toegankelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken voor alle ouders en kinderen van deze tijd en hen in aanraking te laten komen met een breed aanbod van kinderboeken. 

 • Kan ik met mijn klas naar De Voorleeshoek kijken?

  Ja, je kan je aanmelden via devoorleeshoek.nl/schoolabonnement. Je ontvangt de eerste twee weken gratis en je ontvangt hierna een factuur van ons. Met dit abonnement kan je op meerdere devices tegelijkertijd kijken. Vragen over het schoolabonnement? Neem contact op met Bionda: bionda@devoorleeshoek.nl. 

 • Ik heb een bibliotheekabonnement. Kan ik de voorleesfilmpjes dan ook bekijken?

  Naast de reguliere abonnementen kan je als je lid bent van de bibliotheek ook gratis naar De Voorleeshoek kijken. Log op deze pagina in met je pasnummer/e-mailadres & wachtwoord en bekijk in de bibliotheek en thuis naar de mooiste voorleesverhalen. 

  Let op: met je bibliotheekabonnement kan je geen gebruik maken van De Voorleeshoek app en heb je geen toegang tot De Voorleeshoek+. Het is als leerkracht NIET toegestaan om gebruik te maken van De Voorleeshoek via de bibliotheek op school. Dit is enkel voor particulieren.  • Tot wanneer is mijn lidmaatschap geldig?

  In je account kan je vinden tot wanneer je lidmaatschap loopt (bij het kopje 'info'). Je ziet hier van welke groepen je allemaal lid bent. Het kan zijn dat er meerdere groepen staan (bijvoorbeeld lidmaatschap + jaarabonnement). Dit betekent dat je een lidmaatschap hebt en je staat daarnaast ingeschreven bij de groep 'jaarabonnementen.

 • Hoe wijzig ik mijn gegevens?

  Nadat je hebt ingelogd, kun je rechtsboven op ‘Account’ klikken. Daar kan je onder andere je wachtwoord en e-mailadres wijzigen. In je account kan je ook zien tot wanneer je lidmaatschap geldig is. • Wanneer moet ik betalen?

  Dat is afhankelijk van het gekozen abonnement. Het kwartaal- & jaarabonnement betaal je direct voor de looptijd van het abonnement. Bij het doorlopende abonnement wordt het bedrag maandelijks van je rekening afgeschreven (via iDeal) of betaal je maandelijks met creditcard. Als je voor iDeal kiest, dan zal je als verificatie de eerste maand 0,01 cent betalen. 

 • Wat krijg ik voor mijn abonnement?

  Je krijgt onbeperkt toegang tot al onze voorleesfilmpjes en De Voorleeshoek+. In totaal zijn er nu ruim 750 voorleesfilmpjes die elke week worden aangevuld met nieuwe voorleesfilmpjes in elke leeftijdscategorie. 

  Daarnaast krijg je regelmatig voorleestips van onze experts. Welk boek kan je inzetten bij welk thema? Wat zijn de leukste nieuwe boeken? Maar ook tips voor het voorlezen!

 • Hebben jullie ook schoolabonnementen?

  De Voorleeshoek is ook beschikbaar voor scholen. Met een schoolabonnement heb je toegang tot alle voorleesfilmpjes, De Voorleeshoek+ en het scholenportaal. Aanmelden voor een schoolabonnement kan via devoorleeshoek.nl/schoolabonnement. Je ontvang twee weken gratis en hebt direct toegang tot het scholenportaal. 

  De Voorleeshoek biedt ook andere zakelijke abonnementen aan. Neem contact op met bionda@devoorleeshoek.nl voor meer informatie. • Wat kost een abonnement?

  Voor €4,95 per maand, €19,95 per kwartaal of €49,95 per jaar ontvang je toegang tot het online platform en daarmee tot alle voorleesfilmpjes. De Voorleeshoek+ zit ook inbegrepen bij het abonnement.