Contact

Stacks Image 430

Anouk

Anouk is algemeen en creatief directeur van De Voorleeshoek. Anouk deed de Pabo en studeerde Muziekwetenschap. Tijdens haar studie muziekwetenschappen werkte ze als Product Manager bij de televisiezenders Brava en DJAZZ.tv. Na haar studie heeft ze De Voorleeshoek opgericht, omdat ze het belangrijk vindt dat kinderen in aanraking komen met mooie voorleesverhalen en nieuwe muziek leren kennen. Naast voorlezen in De Voorleeshoek bezoekt Anouk graag concerten, loopt ze een rondje hard in het Vondelpark en bakt ze taarten in haar vrije tijd.

Haar lievelingsboek?
Jip en Janneke van Annie M.G. Schmidt.

Contact: anouk@devoorleeshoek.nl


Stacks Image 432

Anne

Anne is zakelijk directeur van De Voorleeshoek. Anne studeerde Culturele Economie en Muziekwetenschap in Rotterdam en Amsterdam. Na haar werk als zendermanager bij de televisiezender Stingray DJAZZ, is Anne partner geworden bij Cult Crowd. Cult Crowd participeert actief in online media start-ups met een cultureel uitgangspunt en geeft daarbij zakelijke ondersteuning. Naast het bezoeken van musea & concerten, besteedt Anne haar tijd graag aan films, wielrennen en reizen.

Haar lievelingsprentenboek?
Wiele wiele stap van Miep Diekmann en Thé Tjong-Khing.

Wist je dat Anne soms helpt om de jazzmuziek uit te zoeken bij de verhaaltjes?

Contact: anne@devoorleeshoek.nl

Neem contact op

Heb je vragen of suggesties? Of wil je dat Anouk komt voorlezen bij jou op school of in de bibliotheek? Vul dan hieronder het contactformulier in en Anouk reageert zo snel mogelijk.